top of page
Maurits is een inspirerende presentatietrainer. Op een plezierige en luchtige wijze geeft hij je praktische presentatie tips. Ook in de toekomst zal Certa Legal Maurits inschakelen voor trainingen.

Cedric de Breet

Certa Legal Advocaten

Samenwerken met Maurits voor mijn oratie bracht mij rust en overzicht in een woud aan boodschappen die ik wilde overbrengen. Hij heeft mijn enthousiasme en energie op uitermate prettige wijze gekanaliseerd tot een persoonlijk verhaal, waar de kern duidelijk in doorklonk. Daarnaast: aandacht voor houding (‘staan als een boom’), gedurfde interventies voor een persoonlijke ‘touch’ en af en toe eens je mond houden voor een indringender effect.”

Professor S.A.J. Chamuleau | Cardioloog

UMC Utrecht

"Maurits heeft op zeer prettige wijze een pitch training gegeven aan een groep van 20 ondernemers. Door zijn achtergrond en ervaring weet Maurits heel natuurlijk de juiste toon en insteek te vinden om deze groep ervaren ondernemers te helpen hun presentatie verder te verbeteren. Alle deelnemers hebben de training als zeer waardevol ervaren (score van 8,5 op schaal van 10)"

Roderick van den Berg

Amsterdam Centre for Entrepreneurship (ACE)

Samen met Maurits heb ik aan een voor mij belangrijke presentatie gewerkt. Ik voelde me snel op mijn gemak waardoor ik enthousiast werd om mij de technieken eigen te maken voor een presentatie die raakt. Op zowel bedrijfsmatig als persoonlijk vlak. Zijn ervaring als mindfulness trainer hielp er aan bij dat ik meer durfde te geven dan verwacht. En dat heeft gewerkt! Zijn input en tips hebben mij enorm geholpen om met veel meer comfort en energie te presenteren!

Victor van Bommel

CEO Orange Capital Partners

 “Maurits heeft de gave om snel tot de kern door te dringen. Van het verhaal dat verteld moet worden. Van de mens die het verhaal vertellen moet. Zonder opdringerig te worden. Met oog voor wat mensen drijft. Ik kan Maurits van harte aanbevelen!” 

Rick van der Woud

Directeur Mensen met een Missie

Ruimte geven om op je bek te gaan en fouten te maken, dat is de essentie van de trainingen van Maurits. De dag begint door een veilige setting te creëren met respect voor alle mensen in de groep. Als geen ander voelt hij de drempels aan die presentatoren hebben dus je gaat samen op zoek naar het best haalbare resultaat. Zijn ervaring met acteren, stand up comedy en de rol als trainer maken dat Maurits je snel verandert in een hele goede presentator.

Niels Zwaan

Eigenaar bij "Iets met Communicatie"

Maurits heeft mij ontzettend goed geholpen met het geven van presentaties en mijzelf presenteren tijdens sollicitatiegesprekken. Door een aantal goede tips voelde ik mij al snel op mijn gemak en raakte ik een groot deel van mijn onzekerheden kwijt. Hij zorgde er voor dat ik meer in mijzelf ging geloven en een stuk comfortabeler voor een groot publiek kan staan. Hierdoor ben ik presentaties geven super leuk gaan vinden!

Pepijn Janssen

PricewaterhouseCoopers

Maurits Koster gaf met pianist Arend Jan Schimmel een voorproefje van zijn cabaretvoorstelling ‘Demonen’. In plaats van ‘succesgoeroe’ werd Maurits ‘flutgoeroe’ in Ede maar wel een hele succesvolle! 😄 Jet uit het publiek kreeg ook haar ‘moment of fame’. Meer zien? Hij speelt nu in theaters met deze show. 

Theater Dante Ede

Voorstelling Demonen

Please reload

bottom of page