top of page

Mijn expertise gebieden zijn: Presenteren en Mentale Fitheid. Deze komen samen in mijn spreekbeurt/masterclass: ‘Jezelf Presenteren vanuit Mentale Fitheid.’ Op en naast het podium. In werk en privé. 

Sinds 2015 ben ik verbonden aan Speak to Inspire. In 2022 heb ik Being Present opgericht. Een bureau tot zich richt op mentale fitheid en (jezelf) optimaal presenteren. Vanuit een positieve mindset. 

Het geeft mij energie en voldoening om mensen echt een stap verder te helpen. 

- Ik help mensen bij bedrijven en organisaties van alle niveaus om met meer overtuiging te presenteren. Waarbij leiderschap, authenticiteit en verbinding centraal staan.

- Ik help mensen met mentale fitheid trainingen en individuele coachings om vanuit een meer positieve mindset doelen te realiseren. We werken dan aan het vergroten van het psychologisch kapitaal. Dit zorgt voor meer zelfvertrouwen, daadkracht en veerkracht.

 

- Ook werk ik met mensen die last hebben van spreekangst. Dit omdat ik het oprecht zonde vindt dat mensen bijvoorbeeld niet verder komen met hun carrière vanwege het hebben van spreekangst. Of omdat ze hier hinder van ondervinden in hun persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast vind ik het essentieel om ook mezelf verder te blijven ontwikkelen. Door bijvoorbeeld masterclasses te volgen op het gebied van mental fitness, storytelling, systemisch werk en omgaan met angsten.

Tijdens mijn studententijd studeerde ik Communicatie en Bestuurskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna woonde en werkte ik 5 jaar in Canada. Terug in Nederland heb ik als ondernemer verschillende bedrijven opgezet. Zoals het eerste internet veilingbedrijf in Nederland. 

Een (uit)stapje in 2010 werd een carrièreswitch. In schreef ik me in voor een theatercursus. Ik werd daar gezien en gevraagd om auditie te doen voor de theateropleiding. Ik studeerde af in 2015. Deze periode ging met ups en downs. In 2016 stond ik in de finale van De Comedy Award Delft en in 2020 won ik de persoonlijkheidsprijs van het Utrechts Cabaret Festival. Nu ben ik spreker bij events en sta ik regelmatig in theaters met mijn voorstelling/masterclass: 'Jezelf Presenteren vanuit Mentale Fitheid.' Soms neem ik ook mijn pianist mee. 

Naast spreker/trainer/coach ben ik ook regelmatig aanwezig op het podium als moderator/dagvoorzitter.

Ik heb het gevoel dat ik ben geworden wie ik kan zijn en dat gevoel gun ik iedereen. Daarnaast voel ik de ruimte om me op alle vlakken verder te blijven ontwikkelen. Een dankbaar gevoel.
 

 

2010 - present

2010 - present

bottom of page