Ervaring en ontwikkeling

Ik maak gebruik van mijn ervaringen in mijn persoonlijke leven, het bedrijfsleven en het theater. Het geeft mij veel energie en voldoening om mensen echt een stap verder te helpen. Daarnaast vind ik het essentieel en levensvullend om ook mezelf verder te ontwikkelen. Door bijvoorbeeld de vakopleiding Psychodrama te volgen bij Piet Weisfelt. En door Masterclasses te volgen op het gebied van imaginatie, omgaan met (spreek)angst en mindfulness.

Als dagvoorzitter en cabaretier werk ik zelfstandig. Als presentatie-, vlog- en videocoach ben ik verbonden aan Speak to Inspire en Video to Inspire. Ons bureau helpt mensen om zich optimaal te presenteren. Zowel live als voor de camera.

Bio

Tijdens mijn studententijd studeerde ik Communicatie en Bestuurskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna woonde en werkte ik 5 jaar in Canada. Terug in Nederland heb ik als ondernemer verschillende bedrijven opgezet. Zoals een online veilingbedrijf dat ik na 17 jaar heb verkocht aan BVA-Auctions en een bedrijfsverzamelgebouw voor sociaal ondernemers (de Alchemist) in Utrecht.

 

Carrièreswitch 

In de zomer van 2009 had ik een weekje vrij en schreef ik mij in voor een theatercursus. Even een weekje wat anders. Ik vond dat zo spannend en bevrijdend dat ik besloot om mee te doen aan een theaterfestival. Ik werd daar gezien en vervolgens gevraagd om auditie te doen voor de theateropleiding. Na zes jaar schrijven, zingen en spelen studeerde ik af in 2015. In 2016 stond ik in de finale van De Comedy Award Delft en in 2019 won ik de persoonlijkheidsprijs in de finale van het Utrechts Cabaret Festival. Nu sta ik in theaters door het land met mijn voorstelling 'Demonen', over belemmerende overtuigingen, dromen najagen en worden wie je kan zijn.

Worden wie je kan zijn

Tijdens de theateropleiding werd ik gevraagd presentatietrainingen te verzorgen. Dat vond ik direct geweldig om te doen. Ik ben me daarom verder gaan ontwikkelen aan o.a. de School voor Presentatiecoaching. Sinds 2015 ben ik aangesloten bij Speak to Inspire. Ik heb opleidingen gevolgd aan o.a. Weisfelt vakopleiding voor liefdesenergie en de School voor Imaginatie en bij SeeTrue Mindfulness. In 2019 ben ik begonnen met vloggen en het maken van videoboodschappen. Een andere manier van zichtbaar zijn en jezelf presenteren. Met o.a. Roel Maalderink geef ik trainingen in vloggen en het maken van persoonlijke boodschappen. We doen dit vanuit Video to Inspire. 

 

Naast coach ben ik ook regelmatig aanwezig op het podium als dagvoorzitter of cabaretier.

 

Tijdens mijn reis tot zover heb ik hoogtepunten en dieptepunten gekend. Ik deel die graag als dat anderen kan inspireren of helpen. Het heeft bij mij relatief lang geduurd voordat ik ben geworden wie ik kan zijn. Dat gevoel van dat het klopt gun ik iedereen. 

Zien en gezien worden. Vanuit een open houding. Zonder oordeel. Met energie en met humor. Zonder maskers en uithangborden. Elkaar ontmoeten op de grens. ​Contact met jezelf hebben. Geaard zijn. Staan als een boom. Contact met anderen hebben. In verbinding zijn. Stromen als een rivier.

STAAN ALS EEN BOOM & STROMEN ALS EEN RIVIER

 

 

2010 - present

2010 - present