top of page

Ervaring en ontwikkeling

Ik ben presentatiecoach, mentale fitheid trainer, dagvoorzitter, spreker en theatermaker. Ik ben een ondernemend persoon. In 2022 heb ik MegaMindful opgericht. Een bureau tot zich richt op Mentale Fitheid en Mindful Presenteren.  

Ik maak gebruik van mijn ervaringen in mijn persoonlijke leven, het bedrijfsleven en het theater. Het geeft mij veel energie en voldoening om mensen echt een stap verder te helpen. Daarnaast vind ik het essentieel en levensvullend om ook mezelf verder te ontwikkelen. Door bijvoorbeeld de vakopleiding Psychodrama te volgen bij Piet Weisfelt. En door bijvoorbeeld Masterclasses te volgen op het gebied van mentaal fit zijn, imaginatie en omgaan met (spreek)angst.

Bio

Tijdens mijn studententijd studeerde ik Communicatie en Bestuurskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna woonde en werkte ik 5 jaar in Canada. Terug in Nederland heb ik als ondernemer verschillende bedrijven opgezet. Zoals een online veilingbedrijf dat ik na 17 jaar heb verkocht aan BVA-Auctions en een bedrijfsverzamelgebouw voor sociaal ondernemers (de Alchemist) in Utrecht.

 

Carrièreswitch 

In de zomer van 2009 had ik een weekje vrij en schreef ik mij in voor een theatercursus. Even een weekje wat anders. Ik vond dat zo spannend en bevrijdend dat ik besloot om mee te doen aan een theaterfestival. Ik werd daar gezien en vervolgens gevraagd om auditie te doen voor de theateropleiding. Na zes jaar schrijven, zingen en spelen studeerde ik af in 2015. In 2016 stond ik in de finale van De Comedy Award Delft en in 2019 won ik de persoonlijkheidsprijs in de finale van het Utrechts Cabaret Festival. Nu sta ik in theaters door het land met mijn voorstelling 'Demonen'. Over  dromen najagen , belemmerende overtuigingen en worden wie je kan zijn. De voorstelling kan ook deels op maat worden gemaakt en worden gespeeld bij zakelijke gelegenheden. 

Worden wie je kan zijn

Tijdens de theateropleiding werd ik gevraagd presentatietrainingen te verzorgen. Dat vond ik direct geweldig om te doen. Ik ben me daarom verder gaan ontwikkelen aan o.a. de School voor Presentatiecoaching. Sinds 2015 ben ik aangesloten bij Speak to Inspire.

Naast coach ben ik ook regelmatig aanwezig op het podium als dagvoorzitter of cabaretier. Met het oprichten van MegaMindful in 2022 voelt wat ik doe compleet en kan ik me op alle vlakken verder blijven ontwikkelen. Een dankbaar gevoel.

 

Tijdens mijn reis tot zover heb ik hoogtepunten en dieptepunten gekend. Ik deel die graag als dat anderen kan inspireren of helpen. Het heeft bij mij relatief lang geduurd voordat ik ben geworden wie ik kan zijn. Dat gevoel van dat het klopt gun ik iedereen. 

Zien en gezien worden. Vanuit een open houding. Zonder oordeel. Met energie en met humor. Zonder maskers en uithangborden. Elkaar ontmoeten op de grens. ​Contact met jezelf hebben. Geaard zijn. Staan als een boom. Contact met anderen hebben. In verbinding zijn. Stromen als een rivier.

Mijn mantra: staan als een boom & stromen als een rivier.

 

 

2010 - present

2010 - present

bottom of page