top of page

Ik ben een echte slashie. Het woord verwijst naar het leesteken de slash en staat voor iemand die twee of meer banen heeft. Eén beroep is gewoon te weinig voor mij om al mijn interesses in kwijt te kunnen. En ik ben echt niet de enige. Sterker nog, eigenlijk zijn wij met z’n allen slashies geworden. Geen van ons is nog onder één noemer te vangen. Niet alleen in je werk is er altijd meer en iets anders wat je aandacht vraagt, maar ook in het sociale leven vervul je allerlei rollen. En dat is mooi want het is prachtig om te ontdekken en te ontwikkelen en om bezig te zijn met dat wat je boeit. Blijven ontwikkelen, springen, vliegen…maar ook vallen en opstaan want soms moet je even stoppen om op een goede manier door te kunnen gaan. 

In 2022 heb ik MegaMindful opgericht. Een bureau tot zich richt op Mental Fitness, Communiceren en Presenteren. Het geeft mij energie en voldoening om mensen echt een stap verder te helpen. Daarnaast vind ik het essentieel om ook mezelf verder te ontwikkelen. Door bijvoorbeeld Masterclasses te volgen op het gebied van mentaal fit zijn, storytelling en omgaan met (spreek)angst.

Tijdens mijn studententijd studeerde ik Communicatie en Bestuurskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna woonde en werkte ik 5 jaar in Canada. Terug in Nederland heb ik als ondernemer verschillende bedrijven opgezet. 

Een (uit)stapje in 2010 werd een carrièreswitch. In schreef ik me in voor een theatercursus. Ik werd daar gezien en gevraagd om auditie te doen voor de theateropleiding. Na zes jaar schrijven, zingen en spelen studeerde ik af in 2015. Deze periode ging met ups en downs. In 2016 stond ik in de finale van De Comedy Award Delft en in 2019 won ik de persoonlijkheidsprijs van het Utrechts Cabaret Festival. Nu sta ik in theaters door het land met mijn voorstelling 'Onderweg'. Over dromen najagen , belemmerende overtuigingen en worden wie je kan zijn. De voorstelling kan ook deels op maat worden gemaakt en worden gespeeld bij zakelijke gelegenheden. 

Tijdens de theateropleiding werd ik gevraagd presentatietrainingen te verzorgen. Daar ging ik meteen op aan. Sinds 2015 ben ik verbonden aan Speak to Inspire.

 

Naast trainer/coach ben ik ook vaak aanwezig op het podium als spreker, moderator, dagvoorzitter of cabaretier. Mental Fitness en Public Speaking zijn de onderwerpen waar ik over spreek. 

Ik heb het gevoel dat ik ben geworden wie ik kan zijn en dat gevoel gun ik iedereen. Daarnaast voel ik de ruimte om me op alle vlakken verder te blijven ontwikkelen. Een dankbaar gevoel.

 

Neem contact met me op voor meer informatie. 
 

 

 

2010 - present

2010 - present

bottom of page