top of page

Presentatiecoach
Wil je stralen op het podium? Mensen meenemen met jouw verhaal? Een overtuigende boodschap overbrengen? Of misschien wel podiumangst overwinnen? 
Ik kan je hierbij helpen. Dit kan individueel of in groepsverband.
 
Speak to Inspire
Ik help sprekers het beste uit zichzelf en hun publiek te halen. Ik ben verbonden aan Speak to Inspire. Wij werken gefaseerd. Eerst samen vanuit een open houding het verhaal op de juiste manier opbouwen. Vervolgens trainen en try outen om te presenteren met overtuiging. Waarbij leiderschap, verbinding en authenticiteit in balans zijn.
 
Voor wie?
Ik coach ervaren en minder ervaren sprekers om ze optimaal te laten presteren en te laten inspireren. Voor een live publiek of voor een videocamera/smartphone. Van CEO's tot hoogleraren, van advocaten tot sprekers voor TEDx en van topsporters tot politici. 
 
Spreekangst
Ook werk ik met mensen met spreekangst en/of een spreektrauma. Ik volg een gedegen en veilig stappenplan waarbij ik imaginatie, de rationele effectiviteits training en onderdelen vanuit de mindfulness toepas. 
 
Mindful presenteren
Naast gecertificeerd presentatiecoach ben ik ook gecertificeerd mindfulness trainer.  Hierdoor kan ik helpen bij het echt vrij presenteren met aandacht in het hier en nu. 

Spreker & Workshops
Regelmatig word ik gevraagd als spreker en met veel plezier organiseer ik inspirerende en verbindende workshops.


 

0ee6733b-13f2-4642-af04-975574a8f86c.JPG
bookingn.jpg
bottom of page