top of page

Dagvoorzitter
Ga je een event organiseren en ben je op zoek naar een dagvoorzitter? Wil je dat de dag met energie begint en eindigt? Dat alle aanwezigen zich gezien voelen? Dat het doel van de dag wordt bewaakt? Dat een paar originele interventies en energizers de aandacht hoog houden? Ik ga graag in gesprek om te kijken of ik een mooie aanvulling kan zijn bij de invulling van jouw event.

Stijl
Mijn stijl als dagvoorzitter is energiek, oprecht en met humor. Afhankelijk van het soort bijeenkomst kan ik interventies toepassen om de energie hoog te houden. 

Wat ik meeneem
Van huis uit ben ik ondernemer. Na mijn studies Bestuurskunde en Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam heb ik verschillende bedrijven opgezet. Zoals een veilingbedrijf, een datingbedrijf en een bedrijf voor sociaal ondernemerschap. Deze ervaringen neem ik mee het podium op. Net als mijn ervaringen als spreker en cabaretier. Als gecertificeerd mindfulness trainer zorg ik voor een veilige omgeving en ontspannen sfeer waarin mensen zoveel mogelijk van zichzelf kunnen laten zien. 

Een goed gesprek
Ieder event vraagt om een specifiek soort dagvoorzitter. Ik vind het daarom belangrijk om eerst met elkaar goed door te spreken wat het doel van de dag is en wat ik daar aan kan bijdragen.
 
Meer weten? Neem contact met me op. 


 

Hier een kort filmpje waarbij ik 200 werknemers van Marktplaats letterlijk in beweging krijg: 

Hierboven foto's van het RSMDebat. Ik heb van die dag ook een vlog over mijn dag als debatleider en dagvoorzitter bij de Erasmus Universiteit gemaakt. Over het vasthouden van de aandacht van 1000 studenten.

Hier een filmpje van het GoFastForward Jaarevent waar ik dagvoorzitter was en een workshop Pitchen verzorgde.

bottom of page