top of page

Being Present

In 2022 hebben wij Being Present opgericht. Bureau voor (jezelf) presenteren en mentale fitheid. 

 

Maatwerk

Onze coachingstrajecten zijn altijd op maat. We onderscheiden verschillende soorten coaching trajecten.

 

1. Meer mentale fitheid.

De mentale fitheid coaching richt zich op drie gebieden: Life, Work & Sports. Afhankelijk van jouw aandachtsgebied gaan we samen aan de slag. In de sessies staat het vergroten van jouw psychologisch kapitaal centraal. Dit bestaat uit de 4 componenten: doelgerichtheid, optimisme, zelfvertrouwen en veerkracht. We doen praktische oefeningen die op jouw leerdoelen zijn afgestemd.

 

2. Met overtuiging presenteren.

Deze coaching heeft als doel om zeer goed voor de dag te komen met jouw presentatie. De coaching richt zich op de peilers leiderschap, authenticiteit en verbinding. We werken aan inhoud, voordracht en mindset.

 

3. Omgaan met spreekangst.

Voor mensen met spreekangst hebben wij een speciaal programma ontwikkeld. Door het vergroten van bewustzijn en het doen van praktische oefeningen kun je spreekangst overwinnen en leren om gezond en positief om te gaan met spreekspanning. Presenteren kan zelfs leuk worden.

De trainingen staan vermeld op www.beingpresent.nl.

N.B. Goed te weten is dat coaching door een zorgverzekeraar vaak vergoed wordt onder de noemer counseling, psychosociale hulpverlening of alternatieve behandelingen. Soms bieden verzekeraars een aparte vergoeding voor coaching. Ik adviseer je daarom de mogelijkheden voor vergoeding van coaching na te gaan bij jouw ziektekostenverzekeraar, de werkgever (opleidingskosten) of de Arbo-dienst (in het kader van bijv. burn-out preventie/herstel). De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

 

 

 

bottom of page