top of page

In 2022 heb ik MegaMindful opgericht. Bureaus voor Mental Fitness & Mindful Presenteren. We nemen onze trainingen mega serieus maar beleven het leven ook met een knipoog. Het mag wat ons betreft naast leerzaam en verdiepend ook leuk zijn. Ons bedrijf werkt met ervaren en gecertificeerde trainers.

TRAININGEN:

De Mentale Fitheid training en de Mindfulness training van 8 weken geven wij in-company en online. Daarnaast helpen we ook mensen om meer vrij te presenteren. In verbing met jezelf, je verhaal en je publiek. Zowel in het Nederlands als in het Engels. Klanten kunnen vaak een vergoeding krijgen van werkgever en/of verzekeraar. 

 

COACHING:

Als Mental Fitness coach help ik jou in je ontwikkeling en met je vraagstukken. Vanuit een aantal perspectieven gaan we aan de slag. Ik richt me op de pijlers Work, Life & Sports.

Neem contact met me op voor meer informatie of neem een kijkje op www.megamindful.nl

N.B. Goed te weten is dat coaching door een zorgverzekeraar vaak vergoed wordt onder de noemer counseling, psychosociale hulpverlening of alternatieve behandelingen. Soms bieden verzekeraars een aparte vergoeding voor coaching. Ik adviseer je daarom de mogelijkheden voor vergoeding van coaching na te gaan bij jouw ziektekostenverzekeraar, de werkgever (opleidingskosten) of de Arbo-dienst (in het kader van bijv. burn-out preventie/herstel). De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

 

 

 

bottom of page