top of page

In 2022 heb ik MegaMindful opgericht. Bureaus voor Mentale Fitheid & Mindful Presenteren. We nemen onze trainingen mega serieus maar beleven het leven ook met een knipoog. Het mag wat ons betreft naast leerzaam en verdiepend ook leuk zijn. Ons bedrijf werkt met ervaren en gecertificeerde trainers.

TRAININGEN:

De Mentale Fitheid training en de Mindfulness training van 8 weken geven wij in-company en online. Daarnaast helpen we ook mensen om meer vrij te presenteren. In verbing met jezelf, je verhaal en je publiek. Zowel in het Nederlands als in het Engels. Klanten kunnen vaak een vergoeding krijgen van werkgever en/of verzekeraar. 

 

COACHING:

Als Mindful Life coaches helpen we jou in je ontwikkeling en met je vraagstukken.Wij kunnen je ondersteunen in je werksitatie en in je persoonlijke levenssituatie. Vanuit een aantal perspectieven gaan we aan de slag. Misschien gaat het goed met je, ben je ambitieus maar vind je ook dat het beter kan en wil je onderzoeken hoe je verder kunt. Misschien wil je meer halen uit je (professionele) leven. Of het gaat wat minder goed met je en je wilt graag dat hier verandering in komt. Het kan ook zijn dat dingen je dwars zitten die je belemmeren om door te groeien. En het kan ook zijn dat je in je dagelijkse leven last hebt van een bepaalde angst of een trauma. 

Wij zijn opgeleid om mensen te helpen op bovenstaande thema's en hebben daar een eigen werkwijze voor ontwikkeld.

 

Tijdsduur: 3-5 sessies. Wekelijks.

 

Over mij als coach:

Naast mijn opleidingen Communicatie en Bestuurskunde heb ik later nog de Theateropleiding afgerond. Als coach heb ik me verder onwikkeld bij onder andere de School voor Imaginatie (helen met Imaginatie), bij Weisfelt, vakopleiding voor leiderschap en werken met liefdesenergie (Psychodrama, Omgaan met gevoelens) en bij SeeTrue (gecertificeerde opleiding voor Mindfulness trainer). 

 

Neem contact met me op voor meer informatie.

Meer over MegaMindful op www.megamindful.nl

N.B. Goed te weten is dat coaching door een zorgverzekeraar vaak vergoed wordt onder de noemer counseling, psychosociale hulpverlening of alternatieve behandelingen. Soms bieden verzekeraars een aparte vergoeding voor coaching. Ik adviseer je daarom de mogelijkheden voor vergoeding van coaching na te gaan bij jouw ziektekostenverzekeraar, de werkgever (opleidingskosten) of de Arbo-dienst (in het kader van bijv. burn-out preventie/herstel). De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

 

 

 

bottom of page