Ik geef mindfulness trainingen vanuit Mega Mindful ;-). Wij hebben een passie voor het beoefenen van mindfulness en het trainen van mentale fitheid. We nemen mindfulness mega serieus maar beleven het leven ook met een knipoog. Het mag wat ons betreft naast leerzaam en verdiepend ook leuk zijn. Mega Mindful ;-) is een bedrijf met ervaren gecertificeerde mindfulness trainers.

TRAININGEN:

De standaard mindfullness training van 8 weken geven wij in-company en online. Daarnaast geven wij ook de Mental Fitness training van 4 sessies en de training Mindful Presenteren. Zowel in het Nederlands als in het Engels. Klanten kunnen vaak een vergoeding krijgen van werkgever en/of verzekeraar. 

 

COACHING:

Als Mindful Life coach help ik jou in je ontwikkeling en met je vraagstukken. Ik kan je ondersteunen in je werksitatie en in je persoonlijke levenssituatie. Vanuit een aantal perspectieven kan ik met je aan de slag. Misschien gaat het goed met je, ben je ambitieus maar vind je ook dat het beter kan en wil je onderzoeken hoe je verder kunt. Misschien wil je meer halen uit je (professionele) leven. Of het gaat wat minder goed met je en je wilt graag dat hier verandering in komt. Het kan ook zijn dat dingen je dwars zitten die je belemmeren om door te groeien. En het kan ook zijn dat je in je dagelijkse leven last hebt van een bepaalde angst of een trauma. 

Ik ben opgeleid om mensen te helpen op bovenstaande thema's en heb daar een eigen werkwijze voor ontwikkeld. Ik bied drie programma's aan:

1 Persoonlijke ontwikkeling & Personal Branding

2 Mindful leven

3 Helen van angsten en trauma's. 

Programma 1: Persoonlijke ontwikkeling & Personal Branding

 

Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? Na het beantwoorden van deze vragen komt bewustwording en maken we een stappenplan. Om te veranderen en te bestendigen. Om te worden wie je kan zijn. Heel concreet. Zowel van binnen uit als naar buiten toe. Zowel vanuit het oogpunt van welzijn en geluk als vanuit het oogpunt van professionele ontwikkeling. 

 

Tijdsduur: 5 tot 10 sessies van 2 uur. Twee wekelijks. 

Programma 2: Mindful leven. 

Mindfulness gaat over verbinden. Met jezelf en de ander. Mindfulness is een praktische manier om met de onvermijdelijke stress van het leven om te gaan. En om minder in je hoofd te zitten. In plaats van voortdurend toe te leven naar doelen ver in de toekomst, of je bezig te houden met het verleden, train je de geest om aanwezig en opmerkzaam te zijn in het hier en nu. Dit geeft rust en helderheid. En geaardheid. Vanuit rust en helderheid kunnen we gezonde beslissingen nemen en keuzen maken in ons dagelijkse leven, mét acceptatie, mildheid, vriendelijkheid, mededogen en compassie naar onszelf, onze gedachten, onze gevoelens en naar anderen.

 

Het programma dat we doorlopen kan de volgende onderdelen bevatten: automatische piloot, omgaan met hindernissen, grenzen leren kennen, blijven ademen, omgaan met stress, toestaan en laten zijn, gedachten zijn geen feiten, hoe kan ik het beste voor mezelf zorgen, omgaan met stressvolle situaties, hoe presenteer ik mezelf, verbinden in vetrouwen en mediteren.

Tijdsduur: 8 sessies van 2 uur. Wekelijks.

Programma 3: Helen van angsten en trauma's

Angst kan een negatieve invloed uitoefenen op je dagelijkse functioneren. Een trauma is een psychologische wond die nog niet geheeld is. Angsten en trauma’s vinden op allerlei nivo’s plaats, van overgevoeligheden en allergies voor bepaalde situaties tot aan zware ingrijpende psychische verwondingen met een grote belemmerende invloed. Het inzetten van effectieve methodes zoals rationele effectiviteits training, imaginatie en psychodrama kan effectief zijn. 

 

Na een telefonische intake beslissen we samen of het zinvol is om met elkaar aan de slag te gaan.

 

Tijdsduur: 3-5 sessies. Wekelijks.

 

Over mij als coach:

Naast mijn opleidingen Communicatie en Bestuurskunde heb ik later nog de Theateropleiding afgerond. Als coach heb ik me verder onwikkeld bij onder andere de School voor Imaginatie (helen met Imaginatie), bij Weisfelt, vakopleiding voor leiderschap en werken met liefdesenergie (Psychodrama, Omgaan met gevoelens) en bij SeeTrue (gecertificeerde opleiding voor Mindfulness trainer). 

 

Neem contact met me op voor meer informatie.