top of page

MegaMindful

In 2022 heb ik MegaMindful opgericht. Bureau voor mental fitness, communiceren met aandacht & vrijer presenteren. We nemen onze trainingen mega serieus maar beleven het leven ook met een knipoog. Het mag wat ons betreft naast leerzaam en verdiepend ook leuk zijn. Ons bedrijf werkt met ervaren en gecertificeerde trainers.

Trainingen:

De Mentale Fitheid training geven wij in-company en online. Daarnaast geven we ook trainingen om meer met aandacht te communiceren en om vrijer te presenteren. Zowel in het Nederlands als in het Engels. 

 

Coaching:

Als Mental Fitness coach help ik jou in je ontwikkeling en met je vraagstukken. Vanuit een aantal perspectieven gaan we aan de slag. Daadkracht, optimisme, zelfvertrouwen en veerkracht staan centraal. Ik richt me op de pijlers Work, Life & Sports.

Neem contact met me op voor meer informatie of neem een kijkje op www.megamindful.nl

N.B. Goed te weten is dat coaching door een zorgverzekeraar vaak vergoed wordt onder de noemer counseling, psychosociale hulpverlening of alternatieve behandelingen. Soms bieden verzekeraars een aparte vergoeding voor coaching. Ik adviseer je daarom de mogelijkheden voor vergoeding van coaching na te gaan bij jouw ziektekostenverzekeraar, de werkgever (opleidingskosten) of de Arbo-dienst (in het kader van bijv. burn-out preventie/herstel). De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

 

 

 

bottom of page