top of page

Ik spreek:

Als flutgoeroe spreek ik op congressen en bijeenkomsten. Ik spreek over het belang van flut. Dat wordt enorm onderschat. Ik beweeg mensen. Van de fight-, flight-, freezemodus naar de flutmodus. Om (binnen het thema van de dag) te worden wie je bent. Ook binnen de organisatie. Niet wie je wil zijn, maar wie je kan zijn. Ik beweeg mensen naar een nieuwe mindset.

 

Ik deel:

Als ondernemer en mede oprichter van onder andere Keekaboo (nu Greetz.nl), Start-end Veilingen (nu BVA-Auctions) en De Alchemist (nog steeds De Alchemist, hub voor sociaal ondernemers) deel ik mijn ervaringen. Met name mijn flut ervaringen. 

 

Ik droom:

Op de top van mijn midlife maakte ik mijn droom waar om met de vierjarige Theateropleiding in Amsterdam te starten. Na 2 jaar werd ik depressief. Na 4 jaar jaar ging het weer beter. Het waren zes jaren om nooit meer te vergeten. Iedereen droomt. Iedereen droomt anders.

 

Ik inspireer:

De angst om niet volledig gezien te worden zit soms diep. Deze gedachte komt pas bloot te liggen als je je bloot durft te stellen. Naar anderen. En door echt contact te maken. Huid op huid so to speak. Door je echt te laten zien kun je worden wie je kan zijn. Niet wie je wil zijn.

Ik creëer:

Van MC tot dagvoorzitter. Van spreker tot cabaretier. Van mindfulnesstrainer tot flutgoeroe. De rode draad in mijn creaties is beweging. Door met vreugde te willen falen, door flut ervaringen te omarmen en door te delen groei je (samen) verder.

 

Wil je hier meer over lezen? Dat kan ook. In mijn boek 'flutboek'.  Alvast reserveren kan binnenkort via de site: mauritskoster.nl/flutboek.

Ik onderzoek:

Om te worden wie ik kan zijn laat ik mij inspireren door te leren. Door open te staan en te willen falen. Ik deel mijn zoektocht en mijn flut ervaringen in openheid en eerlijkheid. Tijdens bijeenkomsten en ook online. Om te worden wie ik kan zijn: flutgoeroe.

 

Meer op:

- www.mauritskoster.nl

- facebook.com/flutgoeroe

- mijn youtube kanaal. 

bottom of page