top of page

De volgende trainingen bied ik aan:

1. Personal Branding

2. Optimizing Personal Performance

Personal Branding

Binnen uw bedrijf bent u zich heel bewust van het feit dat uw merk en bedrijfsnaam goed in de markt moet worden gezet. U besteedt veel aandacht aan de marketingcommunicatie en u vindt het belangrijk dat uw merkwaarden via alle uitingen consistent naar voren komen. Maar hoe zit het met uw medewerkers? Zijn zij in staat om hun merkwaarden en talenten goed naar voren te brengen? En sluiten deze aan bij de merkwaarden van het bedrijf, waardoor uw medewerkers merk- en cultuurdragers van uw organisatie zijn? Tijdens de training Personal Branding komt onder meer het volgende aan bod:

  • Wat personal branding is en hoe het jou helpt in je werk

  • Wat jouw onderscheidende talenten en kwaliteiten zijn

  • Hoe je je krachtig profileert

  • Welke mindset je gaat helpen bij het realiseren van je doelen

  • Tips & tricks om je marktwaarde te vergroten

 

Optimizing Personal Performance

Een tekort aan mensen, oplopende werkstress en de snelle technologische veranderingen zijn trends in werk waar we de komende jaren mee te maken hebben. Dit zorgt er voor dat organisaties op een andere manier zullen moeten gaan ondernemen. Het boeien van mensen, de betrokkenheid van medewerkers bij je organisatie en het gezond en gelukkig houden van je professionals moet dus hoog op de agenda staan.

 

De sleutelwoorden hierin zijn persoonlijke ontwikkeling en het managen van energie. Zonder energie geen groei, ontwikkeling en productiviteit. Energie is te managen op meerdere niveaus en je presteert optimaal als je niet alleen aandacht besteedt aan je fysieke energieniveau maar ook je mentale welzijn en je emotionele gezondheid voedt, en bovendien je ‘purpose’ in de gaten houdt. En juist aan die laatste niveau’s van energie wordt te weinig aandacht besteed.

 

Training en ontwikkeling op het gebied van je mentale en emotionele welzijn, zorgt voor een vergroting van je wendbaarheid en veerkracht. Als mensen wendbaar genoeg zijn om zich aan te passen of zichzelf opnieuw uit te vinden als de markt daarom vraagt, dan zullen zij langer gezond, plezierig en productief werken. En dat voegt waarde toe aan zowel de medewerker als individu als aan de organisatie.

Bureau Beaufort

Als Business Coach ben ik verbonden aan Bureau Beaufort. Onder de noemer ‘Energy&Performance’ hebbben wij een succesvol programma ontwikkeld. Elk aanbod wordt op maat gemaakt en gericht op de doelen van de organisatie en de persoonlijke behoeften van de medewerkers. Wil je weten wat onze programma's voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met me op voor meer informatie.

 

 

 

bottom of page